Kabel TV - Vi er i mål

Så er vi kommet i mål med 55% tilslutning til YouSee tilbuddet. Tilmeldingerne er sendt til YouSee, og de går i gang med planlægningen her efter nytår. De skal så bruge ca. 10 uger på planlægningen, projektering og myndighedsbehandling, før de sætter spaden i jorden. D.v.s vi er henne i marts måned, under forudsætning af at frosten er gået af jorden.

Ugens anden gode nyhed var at IT- og Telestyrelsen vil tvinge TDC/YouSee til at åbne deres kabel-tv net for andre udbydere. Det betyder at vi iløbet af nogle år vil have mulighed for at vælge mellem flere udbydere af tjenester via vores Kabel TV stik, på samme måde som vi kan i dag på det gamle fastnet, hvor der jo er flere udbydere af telefoni og ADSL/bredbånd. Hvilket jo har sikret konkurrencen og nogle fornuftige priser.

Men det betyder jo nok også at vi IKKE i fremtiden vil se tilbud fra YouSee om gratis tilslutning til Kabel TV nettet. Hvorfor skulle de det, når de ikke er sikret en ny kunde i lang tid? På samme måde som vi ser på fastnettet, hvor etablering af nye tilslutninger er noget, der koster.

Så nåede du ikke lige at få afleveret tilmeldingen, så skynd dig ned til Claus, så forsøger vi at få en sidste runde med på dette tilbud. Men gør det NU! - Vi samler op 2/1-2010
Du finder tilmeldingen på http://gf-hejmdal.dk/sites/gf-hejmdal.dk/files/Gr_f.hejmdal_youSee.pdf

God jul og godt nytår

Hans Henrik Gabelgaard
Formand
G/F Hjemdal

Generalforsamling 2010